У ДДУВС відбувся Open day

Новини університету

Open day для майбутніх абітурієнтів влаштували у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ вихідними. Як це було – докладніше у тексті.

Все як завжди: привітні курсанти та студенти зустрічали та реєстрували гостей вишу, а представники закладу розповідали про умови вступу та особливості навчання.

Презентували і матеріально-технічну базу університету. Майбутні абітурієнти мали змогу оглянути аудиторії, де проходять заняття. Також школярі відвідали криміналістичний клас, де спробували визначити, який з фотороботів підозрюваних відповідає словесному портрету. Продемонстрували старшокласникам та їхнім батькам тренажерну і спортивну зали. Саме тут для усіх бажаючих влаштували демонстрацію занять зі спеціальної фізичної підготовки.

Школярі, які цікавляться правовою сферою, мали змогу стати свідками змодельованого судового засідання. Реалізували таку ідею студенти юридичного факультету.

Старшокласники відвідали навчальний полігон «Економічна безпека», казарми, аудиторію тактичної медицини, мультимедійний тир, а також центр психологічного розвантаження.

Наприкінці офіційного заходу усі бажаючі зверталися до відділу довузівської підготовки для оформлення на підготовчі курси до ЗНО.

 

 


917