Першопрохідці програми «2 роки курсант – 1 рік слухач» діляться враженнями

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ організовано зустріч працівників Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області – колишніх курсантів, які відрядженні до підрозділів Нацполіції у рамках реалізації програми навчання за схемою «2 роки курсант – 1 рік слухач», з курсантами 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

Під час вступного слова декан факультету полковник поліції Костянтин Бахчев зазначив: «Практична підготовка курсантів у підрозділах патрульної поліції є дуже важливим етапом у підготовці висококваліфікованих правоохоронців. Запровадження програми навчання «2 роки курсант – 1 рік слухач» дозволяє закріпити отримані теоретичні знання практичним досвідом роботи та на сьогоднішній день дає позитивні результати, про що свідчать позитивні відгуки як керівництва підрозділів, так і самих колишніх курсантів. Маю надію, що сьогоднішня зустріч буде продуктивною та відкине будь-які вагання у прийнятті вами рішення щодо участі у зазначеній вище програмі!».

Першопрохідці програми «2 роки курсант – 1 рік слухач» діляться враженнями

Курсанти з захопленням слухали розповідь старших колег щодо організації роботи підрозділів патрульної поліції. Особливо зацікавили наведені приклади вирішення ситуативних завдань на службі, умови та графік несення служби, а також питання наставництва в підрозділах.

Першопрохідці програми «2 роки курсант – 1 рік слухач» діляться враженнями

«Існували деякі сумніви щодо прийняття рішення участі у програмі навчання «2 роки курсант – 1 рік слухач», однак після цієї зустрічі їх вичерпано та мною однозначно прийнято рішення щодо подальшої служби в підрозділах патрульної поліції. Як на мене, отримання практичного досвіду є дуже важливим та незамінним при подальшому проходженні служби в підрозділах поліції на офіцерських посадах», – розповідає курсант 2 курсу Максим Лозицький.

Першопрохідці програми «2 роки курсант – 1 рік слухач» діляться враженнями

«З першого дня проходження служби в підрозділі патрульної поліції жодного разу не пожалкував про своє рішення. Дружній колектив, досвідчені наставники стали запорукою отримання не лише якісних теоретичних знань, а і практичного досвіду роботи», – розповідає колишній курсант університету, а нині інспектор патрульної служби Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Данило Щеглов.

 

 


1 109