Здобувачі вищої освіти ДДУВС підвищують рівень загальної мовної культури

Новини університету

Студентсько-курсантська молодь Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ взяла участь у навчально-виховних заходах, організованих кафедрою українознавства та іноземних мов спільно з кафедрою соціально-гуманітарних дисциплін юридичного факультету, а саме: І турі XX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та І етапі X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

«Навчальний заклад щорічно бере активну участь у цих міжнародних конкурсах з метою підвищення рівня загальної мовної культури здобувачів вищої освіти, виховання в них почуття гордості за Україну та її народ, любові до рідного краю, до Великого Кобзаря, зокрема, організовує ряд навчально-виховних заходів, які сприятимуть піднесенню престижу української мови і літератури», – розповідає старший викладач кафедри українознавства та іноземних мов Алла Подворчан.

Здобувачі вищої освіти ДДУВС підвищують рівень загальної мовної культури

Цьогоріч учасниками заходу стали 126 здобувачів вищої освіти з усіх факультетів. Компетентне журі визначило серед учасників найкращих, тих, хто представлятиме університет на обласних етапах конкурсу у грудні 2019 – січні 2020 року:

І місце ‒ Віолетта Рец – (3 курс факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування);

Здобувачі вищої освіти ДДУВС підвищують рівень загальної мовної культури

ІІ місце ‒ Софія Самойлова (1 курс факультету економіко-правової безпеки)

ІІІ місце ‒ Тетяна Гродецька (1 курс юридичного факультету).

Вітаємо переможців та бажаємо перемоги у фінальних змаганнях!

 

 


559