Міжнародні кордони у ДДУВС стали ще ширшими

Новини університету

Ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко, проректор Олександр Сидоров та старший викладач кафедри кримінального права та кримінології Анастасія Філіпп відвідали Національну школу поліції (Іспанія).

Міжнародні кордони у ДДУВС стали ще ширшими

У рамках візиту представники ДДУВС долучилися до участі у воркшопі, на якому були презентовані новітні методики навчання та тренінгові центри закладу.

Директор Національної школи поліції Хосе Лушс Теодор Гонзалес також зустрівся із ректором ДДУВС Андрієм Фоменком.

Міжнародні кордони у ДДУВС стали ще ширшими

Окрім цього, було здійснено візит до Центру оновлення спеціалізації у Мадриді. Саме тут свою кваліфікацію підвищують діючі поліцейські з усієї країни. До того ж, працівники центру розробляють спеціальні програми тренінгів відповідно до особливостей конкретної країни, а потім навчають викладачів та діючих правоохоронців Європи. Підвищення кваліфікації проходить у форматі двостороннього обміну викладачами, що і було запропоновано представникам ДДУВС.

Серед інших перспектив співробітництва – навчання курсантів за двостороннім обміном, а також проведення спільних проектів у сфері боротьби із домашнім насильством у відношенні жінок та чоловіків.

Зазначимо, що незабаром передбачається підписання угоди про співробітництво між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та Національною школою поліції. Після цього планується забезпечити курсантам двох вишів можливість навчатися за обміном та брати участь у спільних тренінгах.

 

 


1 001