Всеукраїнський правовий турнір визначив переможців

Новини університету

Команда Дніпропетровського державного університету у складі студентів-консультантів юридичної клініки «Істина» взяла участь у XII Всеукраїнському правовому ВІП-турнірі серед студентів юридичних факультетів закладів вищої освіти України у м. Києві.

Захід був організований Міністерством юстиції спільно з Координаційною радою молодих юристів при Міністерстві юстиції України на базі юридичного факультету Національного авіаційного університету.

Метою турніру є сприяння розвитку правової культури студентської молоді, виховання поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та уміння застосовувати їх на практиці. Турнір проводився за правилами гри брейн-рингу.

У заході взяла участь 21 команда від вищих закладів освіти, що готують фахівців у сфері права.

Команда ДДУВС під керівництвом директора юридичної клініки «Істина», доцента кафедри загальноправових дисциплін юридичного факультету Олени Орлової у запеклій боротьбі виборола 4 місце, подолавши суперників у 5 раундах.

Всеукраїнський правовий турнір визначив переможців

«Цей брейн-ринг був складною та кропіткою битвою, але воно того вартувало! Команди сильні, обізнані та згуртовані. Ми знайшли нові знайомства та отримали великий досвід на майбутнє», – зазначив учасник команди студент 4 курсу юридичного факультету Веніамін Миропольський.

Всеукраїнський правовий турнір визначив переможців

«Захід був дуже цікавий. З однієї сторони – ми перевірили свої знання, можливості, а з іншої – отримали нові знання. Організація була на високому рівні», – поділилась враженнями студентка 3 курсу Юлія Сойка.

 

 


933