Правоохоронці, якими варто пишатися!

Новини університету

Сьогодні на плацу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбулося нагородження курсантів, які проявили мужність та героїзм при затриманні крадія та допомогли постраждалому у ДТП.

Правоохоронці, якими варто пишатися

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість було оголошено Подяку Міністра внутрішніх справ України та нагороджено цінним подарунком курсанта факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Юрія Тополянського. Правоохоронець затримав крадія в супермаркеті «АТБ», адже переконаний, що запобігати правопорушенню та сприяти затриманню злочинця має в будь-який момент.

Правоохоронці, якими варто пишатися

Правоохоронці, якими варто пишатися

За сміливі та рішучі дії під час рятування життя і надання невідкладної допомоги було оголошено Подяку Міністра внутрішніх справ курсантам факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Олегу Манойлу та Тетяні Біденчук. Майбутні правоохоронці стали свідками ДТП і відразу ж кинулися допомагати постраждалому – хлопцю, якого збило маршрутне таксі, коли той намагався перебігти дорогу. Курсанти викликали швидку та поліцію, зателефонували рідним та знаходилися поряд із постраждалим до прибуття лікарів.

Правоохоронці, якими варто пишатися

Нагороду від ректора ДДУВС полковника поліції Андрія Фоменка отримали 45 курсантів та студентів за активну участь у творчих, спортивних, громадських та культурних заходах тощо.

Із привітальним словом до усіх присутніх звернувся ректор Андрій Фоменко. Він підкреслив, що професія поліцейського – мужня та почесна, на неї покладено виключно благородні завдання: захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадян, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань.

«Переконаний, що курсанти нашого університету завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків та вмінню долати труднощі з честю будуть виконувати поставлені перед ними завдання», – зазначив Андрій Євгенович.

Правоохоронці, якими варто пишатися

Правоохоронці, якими варто пишатися

 

 


1 665