Запрошуємо взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти»!

Анонси університету, Новини університету

13 березня у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться IV Міжнародна науково-практична конференція «Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти», присвячена 54-ій річниці навчального закладу.

Головною метою конференції є створення професійного майданчику для відкритого діалогу, обміну думками, актуальною інформацією та практичним досвідом щодо забезпечення національної безпеки в умовах сучасних глобалізаційних викликів.

Захід покликаний об’єднати всі зацікавлені сторони, щоб поділитися перспективними розробками, моделями та технологіями, ідеями та передовими методами підвищення рівня національної та міжнародної безпеки.

У конференції братимуть участь представники міжнародних організацій, органів державної влади, судових та правоохоронних органів, зарубіжних та вітчизняних наукових установ, експертного середовища та громадських об’єднань, освітянської спільноти України та світу.

ДИСКУСІЙНІ ПЛАТФОРМИ:

Теоретико-філософські, загальноправові, конституційно-правові, міжнародно-правові й політичні аспекти міжнародної та національної безпеки.

Запобігання і нейтралізація загроз національним інтересам у галузі правоохоронної діяльності, прикордонної діяльності та оборони.

Фінансово-економічна та інформаційна безпека в умовах діджиталізації. Державне управління у галузі національної безпеки.

Превентивна діяльність та безпекові ініціативи поліції у національному та міжнародному вимірах. Адміністративно-правове забезпечення публічної безпеки та порядку.

Кримінально-правове, кримінологічне й криміналістичне забезпечення міжнародної та національної безпеки.

Приватно-правові відносини у контексті захисту прав людини: глобальні тенденції та перспективи розвитку.

Для участі в науковому заході необхідно подати заявку на участь та тези доповідей до 20 лютого 2020 року включно.

Матеріали (тези, заявка на участь, сканована копія квитанції про оплату) на науково-практичну конференцію надсилаються електронною поштою на e-mail: vonr_dduvs@ukr.net з поміткою «На конференцію 13.03.2020».

Контакти:

Електронна адреса: vonr_dduvs@ukr.net,

тел.: +380661588664

Марченко Олена Вікторівна

Деталі за посиланням

 

 


1 670