Курсанти та студенти ДДУВС відвідали правовий клуб

Новини університету

Консультанти Юридичної клініки «Істина» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відвідали правовий клуб PRAVOKATOR, де переглянули фільм «Шпигунський міст» та взяли участь у дискусії.

Курсанти та студенти ДДУВС

Що важливіше: вміння орієнтуватись на політичну доцільність та суспільні запити в ході роботи адвоката з підзахисним чи покладатись виключно на професійну спроможність? Саме це й вирішили з’ясувати представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Студенти та курсанти долучилися до цікавої дискусії разом із директором юридичної клініки «Істина» доцентом кафедри загальноправових дисциплін Оленою Орловою, викладачем кафедри цивільно-правових дисциплін Романом Карпенком. Участь у заході також взяли члени наукового гуртка кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності під керівництвом доцента кафедри Анни Стояцької.

Модераторами заходу виступили директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровській області Людмила Яцуба та керівник інформаційно-аналітичного напряму клубу PRAVOKATOR Олексій Тертишний.

Курсанти та студенти ДДУВС

«Із задоволенням будемо брати участь у подібних заходах. Переконаний, що актуальні питання правозахисної діяльності неодмінно стануть у нагоді нам як майбутнім правоохоронцям та юристам у формуванні професійного світогляду», – зазначив курсант факультету економіко-правової безпеки Іван Повстін.

Курсанти та студенти ДДУВС

 

 


339