Справжня конкуренція та бурхливі емоції!

Новини університету

Змагання зі змішаних єдиноборств ММА нещодавно завершилися у Дніпрі. Перемогу виборювали 18 спортивних клубів Дніпра, Марганця, Нікополя, Новомосковська тощо. Участь у турнірі взяли і представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Справжня конкуренція та бурхливі емоції!

Результати запеклих змагань виявилися переможними для спортсменів ДДУВС. Перше місце посіли курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності та кримінальної поліції Станіслав Щетина та Микита Подаченков.

Другими стали курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Нікіта Котов та Олександр Гайдаш.

Бронзу виборов курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Михайло Райшевич, а також курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Богдан Пилипенко та Ілля Намазов. Четверте місце посів курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Антон Адамчик.

Справжня конкуренція та бурхливі емоції!

Підготували спортсменів до змагань старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Олександр Журавель та викладач Дмитро Білан.

«Це був дійсно насичений та цікавий день! Змагання зі змішаних єдиноборств ММА – це шалений дух та справжня конкуренція між суперниками, а також бурхливі емоції. Усі хлопці – величезні молодці. Я особисто дуже вдячний їм за докладені зусилля. Надалі плануємо готуватися до обласного та всеукраїнського чемпіонатів», – зазначив Дмитро Білан.

 

 


693