У лавах поліції – поповнення

Новини «Академії поліції»

Cьогодні у Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди випуску слухачів.

У лавах поліції - поповнення

Вже завтра 81 хлопець та 26 дівчат заступлять на службу в Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській та Полтавській областях.

Поліцейські заспівали гімн, вшанували хвилиною мовчання правоохоронців, котрі загинули при виконанні службових обов’язків, після чого отримали дипломи про закінчення навчального закладу.

У лавах поліції - поповнення

До випускників із вітальними словами звернувся директор академії поліції Микола Назаренко: «Дорогі наші випускники, шість місяців пройшло як одна мить. Ми разом із вами весь цей час вчилися, мужніли, загартовувалися та брали участь у різних заходах. Хочу побажати вам міцного здоров’я, успіхів у службі, натхнення та Божого благословення!».

Перед присутніми виступили слухачі Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС та солістка колективу «02» Інна Афанасьєва.

Гарною прикрасою свята став виступ зведеного оркестру військових частин 3029 та 3033 Національної гвардії України.

Після урочистого заходу поліцейські отримали вітання від близьких та друзів.

У лавах поліції - поповнення

 

 


710