Правопорядок забезпечено!

Новини «Академії поліції»

Тактико-спеціальні навчання щодо взаємодії суб’єктів забезпечення публічного порядку під час проведення футбольного матчу на території стадіону «Славутич-Арена» нещодавно пройшли у Запоріжжі. Участь у них взяли слухачі Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Правопорядок забезпечено!

Відпрацьовували практичну складову і 238 представників Головного управління Національної поліції України в Запорізькій області, а також 100 військовослужбовців Національної гвардії України.

Правопорядок забезпечено!

Тактико-спеціальні навчання передбачали вивчення дій щодо забезпечення публічного порядку та безпеки під час проведення футбольного матчу згідно скандинавської моделі, відпрацювання супроводу поліцейськими команди-гостя на стадіон та реагування на порушення правил громадського порядку. Також моделювалися дії правоохоронців у разі виникнення пожежі під час футбольного матчу.

Правопорядок забезпечено!

Правопорядок забезпечено!

«Сьогодні слухачі «Академії поліції» мали змогу наблизитися до реальних умов несення служби та отримати навички, необхідні для практичної діяльності поліцейських. Для нас дуже важливо брати участь у таких заходах, адже маємо на меті якісно підготувати слухачів до самостійного несення служби та сформувати алгоритм дій у разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації», – зазначив директор «Академії поліції» Микола Назаренко.


556