Курсанти ДДУВС деактивували написи наркоділків на стінах будинків

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ долучилися до соціальної акції проти реклами наркотиків, яку наркоторговці наносять на стіни будинків. Майбутні поліцейські балончиками з різнокольоровою фарбою замальовували ці написи в Соборному районі Дніпра.

В акції взяли участь курсанти 3 та 4 курсів факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності. Всі вони розподілилися на групи та вирушили вулицями району.

Особливу увагу приділили видаленню написів на спорудах та парканах поблизу студентських гуртожитків і закладів освіти.

У ході проведеної акції курсанти зафарбували більше 150 написів з адресами інтернет-сайтів, що являють собою безконтактні способи отримання наркотовару.

Курсанти ДДУВС деактивували написи наркоділків на стінах будинків

Перехожі не проходили повз курсантів байдуже, дякували за благородну справу, серед них були такі, які обіцяли долучитися.

«Численні написи на будівлях міста провокують молодь до вживання наркотиків. Багато джерел їх отримання ми ліквідували сьогодні, тим самим убезпечили сотні життів від тих страшних наслідків, які можуть наступити після вживання наркотичних засобів та психотропних речовин. Ефективність профілактичної роботи залежить від її масовості, тому маю надію, що естафету проведеної нами акції приймуть небайдужа молодь і громадські організації», – ділиться враженнями курсант Владислав Кращенко.

Курсанти ДДУВС деактивували написи наркоділків на стінах будинків

Таким чином майбутні правоохоронці сподіваються знизити рівень наркозлочинності у місті. Втім наголошують, що зробити це самотужки досить складно, тому долучитися закликають усіх мешканців Дніпра.

 

 


708