Практичний досвід – безцінні знання!

Новини університету

Із курсантами 3 курсу факультету економіко-правової безпеки нещодавно спілкувався старший оперуповноважений з особливо важливих справ Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України підполковник поліції Сергій Рубан.

Практичний досвід – безцінні знання!

У рамках зустрічі розповів власну історію служби та надав майбутнім правоохоронцям декілька важливих порад. Окремо наголосив на тому, що курсантам конче необхідно зосередитися на глибинному вивченні таких дисциплін як кримінальне право та кримінальний процес.

Практичний досвід – безцінні знання!

Сергій Рубан також порадив юнакам та дівчатам професійну літературу. Зазначив про те, що потрібно постійно розвиватися, вдосконалювати свій рівень.

Курсанти у свою чергу запитували про особливості практичної діяльності.

«Зустріч із практиком видалася для нас дуже цікавою. Ми отримали чимало порад, щодо того, на чому зосередити увагу, як здійснити розподіл власних пріоритетів, підготувати себе до служби у правоохоронних органах. Для нас як для майбутніх поліцейських це дуже важливо», – зазначила курсантка 3 курсу факультету економіко-правової безпеки Христина Воробець.

Практичний досвід – безцінні знання!

Зустріч відбулася за сприяння завідувача кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності ДДУВС Кирила Недрі.

 

 


1 278