Кращих знавців української мови нагороджено грамотами!

Новини університету

Фінал обласного етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика нещодавно проходив на базі Дніпровської академії неперервної освіти. Яким він виявився для представниці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – далі докладніше.

Кращих знавців української мови нагороджено грамотами!

Курсантка 3 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Віолетта Рец стала переможницею масштабного конкурсу. Її та інших учасників заходу привітала доцентка кафедри української мови ДНУ імені Олеся Гончара, директор Центру історії та розвитку української мови Наталія Голікова.

Окрім цього, найкращих знавців української мови було нагороджено почесними грамотами та подарунками від Міжнародного благодійного фонду «Ліга українських меценатів».

Юнаки та дівчата також виконали завдання для всеукраїнського етапу конкурсу. Переможців буде визначено у квітні цього року.

Зазначимо, що метою конкурсу є сприяння утвердженню статусу української мови як державної, зміцнення її престижу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу.

Кращих знавців української мови нагороджено грамотами!

 

 


1 019