Гирьовики університету підкорюють нові вершини

Новини університету

У Дніпрі відбувся Чемпіонат обласної організації «Динамо» з гирьового спорту серед збірних команд об’єднаних колективів з фізичної культури правоохоронних органів та рятувальних служб регіону.

У змаганнях взяли участь 11 команд із різних населених пунктів Дніпропетровщини.

У запеклій боротьбі збірна команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ посіла друге командне місце.

Гирьовики університету підкорюють нові вершини

В особистій першості призові місця розподілилися наступним чином. У ваговій категорії до 63 кг друге місце посів курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Олександр Годованець. У ваговій категорії до 73 кг другим став курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Денис Швидь. У ваговій категорії до 78 кг третє місце дісталося курсанту факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Сергію Панченку. У ваговій категорії до 95 кг чемпіоном став курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Руслан Добровольський.

Готували до змагань спортсменів ДДУВС старший викладачі кафедри тактико-спеціальної підготовки Валерій Біліченко та Дмитро Анісімов.

 

 


681