Досягнення, якими варто пишатися!

Новини університету

Наполеон Бонапарт говорив: «У моєму словнику немає слова «неможливо»». Саме цей вираз стане найвлучнішим описом того шляху, яким роками йде Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. Напередодні 54-річчя закладу ми згадуємо найбільш знакові досягнення у різних сферах. Ви з нами?

Повернення до мирного життя – реалізуємо соціальний проект.

Досягнення, якими варто пишатися!

У березні минулого року між ДДУВС та Дніпропетровською обласною державною адміністрацією було підписано меморандум про здійснення психологічної реабілітації ветеранів та учасників Організації Об’єднаних Сил. Сьогодні на базі психотренінгового комплексу військовим продовжують надавати психологічну допомогу. І навіть більше: упродовж 2020 року планується розширити спектр діяльності. Так, психологи ДДУВС будуть надавати психологічну підтримку родинам осіб зниклих безвісти під час збройного конфлікту на Сході України.

Наука Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у цифрах

Досягнення, якими варто пишатися!

382 наукові статті написано за рік; з них у зарубіжних виданнях надруковано понад 60;

72 науково-практичні заходи проведено на базі університету;

6 призових місць посіли науково-педагогічні працівники ДДУВС у Конкурсі на краще правниче видання у системі МВС;

130 есе представили у ДДУВС школярі з усієї області на конкурсі есе «Я українець/українка»;

130 видань із 16 регіонів України було подано для участі у Всеукраїнському конкурсі на краще правниче видання, який вже втретє проводиться університетом спільно з ВГО «Асоціація українських правників».

Нові міжнародні партнери!

Досягнення, якими варто пишатися!

У травні минулого року було підписано угоду між ДДУВС та Міністерством закордонних справ Республіки Болгарія. На базі університету запроваджено новий масштабний проект – «Тактика застосування вогнепальної зброї під час моделювання ситуацій службово-бойової діяльності з використанням досвіду Болгарії для підтримання безпеки». Мета проекту – вдосконалити систему підготовки поліцейських в Україні з використанням досвіду болгарських спеціалістів.

Спорт – то палка пристрасть!

Досягнення, якими варто пишатися!

Чимало спортивних перемог здобули спортсмени Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за рік. Серед таких – золото в особистій першості на Чемпіонаті України з фрі-файту, який відбувся навесні минулого року. Серед 245 учасників золотим призером став саме курсант ДДУВС Данило Філоненко.

Нові тренінгові центри – розширення спектру діяльності!

Досягнення, якими варто пишатися!

Досягнення, якими варто пишатися!

Досягнення, якими варто пишатися!

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ постійно розвиває матеріально-технічне оснащення. На базі закладу було відкрито лазерний тир «Рубін-У» (з різноманіттям ситуаційних відеосюжетів), полігон «Інтерактивна квартира» (відпрацьовуються методи протидії домашньому насильству), а також полігон «Кризова кімната дружня до дитини» (відпрацьовуються методи роботи з дітьми, які постраждали від домашнього насильства).

 

 


1 163