«Д» означає досягнення!

Новини університету

Сьогодні Дніпропетровському державному університету внутрішніх справ – 54 роки! Дякуємо всім, хто роками пліч-о-пліч йде до спільної мети! В цей урочистий день ми продовжуємо підбивати підсумки. А пишатися є чим, згодні?5

Міжнародне партнерство якісно нового рівня

«Д» означає досягнення!

Лише минулого року ДДУВС став активним членом Асоціації Європейських Поліцейських Коледжів (AEPC). І результатом укладеного договору вже є кілька значущих подій. Так, влітку 2019 року на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проходив Семінар дій та підвищення обізнаності «Домашнє насильство». Тренінг був ініційований саме AEPC. Упродовж декількох днів поліцейські з Австрії, Нідерландів, Туреччини, Чехії, Латвії, Фінляндії та Румунії відпрацьовували ультрасучасні концепції протидії домашньому насильству.

Участь у конференціях європейського масштабу

«Д» означає досягнення!

Восени минулого року у Франції відбулося засідання правління Національного поліцейського університету, а також конференція «Масові вбивства». Свою доповідь на тему «Detection of terrorist attacks committed in Ukraine» («Викриття терористичних атак, скоєних в Україні») у рамках конференції презентував і ректор ДДУВС Андрій Фоменко. Участь у заході європейського рівня стала можливою саме завдяки членству університету в Асоціації Європейських Поліцейських Коледжів. І це лише початок!

Спорт за розкладом!

«Д» означає досягнення!

Молодіжний чемпіонат України зі спортивного та бойового самбо приніс борцям Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ золоті, срібні та бронзові нагороди.

«Шерифи по-українськи» навчаються у ДДУВС!

«Д» означає досягнення!

Вже кілька десятків правоохоронців з декількох областей України пройшли перепідготовку у рамках новаторського проекту «Поліцейський офіцер громади». Саме на базі університету правоохоронці вивчали специфіку служби дільничного офіцера поліції нової формації, а також напрям Community Policing (налагодження зв’язку з місцевим населенням).

Найбільш масштабні флешмоби!

«Д» означає досягнення!

Один з таких відбувся До Дня Соборності України. Понад 200 курсантів закладу влаштували оригінальний флешмоб. Майбутні поліцейські сформували контури мапи України, а в центрі утворили серце, «осяяне» синьо-жовтими променями.

 

 


639