Секрет успішної людини у щоденній праці над собою!

Анонси університету, Новини університету

Талановитими студентами та курсантами здавна славиться Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. Ось і серед нової когорти є особистості, що в свої 19 років вже досягли вагомих результатів. Курсант другого курсу факультету кримінальної поліції Єгор Набока змалечку займається спортивними бойовими мистецтвами. Результат приголомшливий – 95 медалей. Сьогодні ми привідкриємо завісу успіху юного спортсмена. Тож, мова йтиме про непоборне бажання перемагати у спорті та у житті.

Секрет успішної людини у щоденній праці над собою!

Єгору було всього 3,5 роки, коли батьки привели його до секції з тхеквондо. Цим бойовим мистецтвом хлопець займався аж до закінчення школи. Будучи школярем вже мав горді звання триразового чемпіона України та срібного призера Чемпіонату світу з тхеквондо.

Логічним продовженням дитячого захоплення став вибір професії поліцейського. Вдале поєднання хобі та професійних знань, отриманих під час навчання в університеті, стане запорукою майбутніх життєвих успіхів Єгора Набоки.

Секрет успішної людини у щоденній праці над собою!

Саме ставши курсантом Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, наш герой відкрив для себе бойове самбо, рукопашний бій та ММА. Ці та інші види спорту можна опанувати, вступивши до Студентського клубу єдиноборств навчального закладу.

Щоденні виснажливі тренування та постійне прагнення рости і самовдосконалюватись приносили Єгору нові перемоги. До його дитячих нагород додаються нові. Сьогодні курсант ДДУВС – чемпіон Європи з рукопашного бою, чемпіон України з бойового самбо, багаторазовий чемпіон Дніпропетровської області з ММА.

Секрет успішної людини у щоденній праці над собою!

Від його тренера, викладача кафедри спеціальної фізичної підготовки Олександра Журавля ми дізналися, що Єгор був одним із перших членів клубу, наполегливо тренувався 4 роки, і як результат – у свої 19 має такі високі досягнення у спорті. «Я завжди задоволений виступами Єгора на змаганнях. Техніка, характер, сила волі – все це допомагає йому підкорювати переможні п’єдестали. Він і на тренуваннях такий – впевнений у собі та витривалий», – розповідає тренер.

Секрет успішної людини у щоденній праці над собою!

Курсант гарно навчається. Як йому вдається все встигати, хлопець відповідає так: «Тренування та поїздки не повинні шкодити успішності, тут головне все планувати, не розслаблятися та відповідати за кожну сферу свого життя самостійно, не чекаючи допомоги від інших». Його улюблені предмети в університеті – тактико-спеціальна та вогнева підготовки.

У майбутньому курсант хотів би працювати у спецпідрозділах швидкого реагування: протидіяти терористичним актам, виявляти та знешкоджувати злочинців, якісно та з честю виконувати свої посадові обов’язки.

Єгор Набока переконаний, що секрет успішної людини у щоденній праці над собою: «Не важливо, чи будеш ти кращий, ніж хтось. Важливо те, чи будеш ти кращий, ніж учора. Це і є моя мотивація!».

Секрет успішної людини у щоденній праці над собою!


786