Запрошуємо взяти участь у VI Міжнародному студентському саміті «Права людини в умовах сучасних глобалізаційних викликів»!

Анонси університету

У травні 2020 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться VI Міжнародний студентський саміт «Права людини в умовах сучасних глобалізаційних викликів». Захід проходитиме у дистанційній формі.

Запрошуємо взяти участь у VI Міжнародному студентському саміті «Права людини в умовах сучасних глобалізаційних викликів»!

Співорганізаторами заходу виступають Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та Всеукраїнська громадська організація «Асоціація українських правників».

Метою проведення VІ Міжнародного студентського саміту є:

• підвищення позитивного іміджу правничої професії в Україні;

• участь у формуванні творчого покоління молодих науковців та практиків у сфері права;

• вдосконалення знань здобувачів вищої освіти з актуальних питань сучасних процесів державотворення, правотворення та правозастосування;

• стимулювання до творчого самовдосконалення студентської молоді.

Для участі запрошуються здобувачі вищої освіти з України та зарубіжних країн. Від навчального закладу на Саміті може бути представлена одна команда (у складі не більше 3 осіб).

У зв’язку з впровадженням карантинних заходів на території України та відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» VІ Міжнародний студентський саміт проходитиме дистанційно.

Робочі мови: українська, англійська, німецька, російська, польська.

Координати організаційного комітету Саміту:

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ: 49005, м. Дніпро, пр-т Гагаріна, 26.

Контактні особи:

Ольга Чепік-Трегубенко – доцент кафедри загальноправових дисциплін (0966726013; 0992511450).

інформаційний лист

 

 


1 100