Майбутні поліцейські переймають європейський досвід захисту прав людини

Новини університету

Карантин – це не лише випробування для власного терпіння, а й час для нових можливостей. Саме такої думки курсанти 3-го курсу факультету економіко-правової безпеки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, які відкрили для себе нову онлайн-платформу для самоосвіти.

Її впровадили у навчальний процес завідувач кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності Кирило Недря разом із курсовим офіцером Олександром Солоньком.

Так, на базі системи управління дистанційним навчанням «Moodle» створено інтерактивну інформаційну сторінку з посиланням на 30-ти годинний онлайн-курс від ОБСЄ, урядів Канади та Федеративної Республіки Німеччина за назвою «Європейський механізм захисту прав людини».

«Чому саме права людини? По-перше, це завжди актуально, по-друге, в умовах надзвичайного стану в країні та карантинних обмежень, виникає багато спірних питань, на які здобувачі вищої освіти зможуть знайти відповіді, поглиблюючи свої знання з міжнародного законодавства», –переконаний ініціатор дистанційних курсів Кирило Недря.

Наразі на онлайн-курси зареєструвалося понад 70 курсантів ДДУВС, 10 із них вже отримали відповідні сертифікати.

Майбутні поліцейські переймають європейський досвід захисту прав людини

 

 


1 375