Курсанти ДДУВС поспішають на допомогу!

Новини університету

Доброта, уважність до інших, розуміння свого покликання, – прості, здавалося б, речі. Та саме сьогодні, у непростий для світу час їх починаєш цінити по-справжньому.

Курсанти ДДУВС поспішають на допомогу!

Курсанти 3 курсу факультету економіко-правової безпеки ДДУВС Катерина Черкас та Микита Філенко проходять навчальну практику в Запоріжжі. Того дня патрулювали вулицями міста, перевіряли паркові зони, роз’яснювали громадянам необхідність дотримання правил карантину. По допомогу до молоді звернувся пенсіонер: виявилося, що він випадково залишив пенсійну картку в банкоматі банку. Та повернутися туди не вийшло, бо без пропуску для користування громадським транспортом, скоротити шлях чоловік не зміг.

Ось тоді побачив курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Пояснив ситуацію та попросив допомоги. І майбутні правоохоронці не відмовили. Прослідували до вказаного пенсіонером банкомату, віднайшли пенсійну картку та повернули її власнику.

«Дідусю 82 роки, пересуватися йому дуже важко. Тому залишити його без допомоги ми не могли. Опісля він попросив забрати для нього ліки в місцевій лікарні, тож сьогодні ще маємо доставити йому необхідні препарати», – розповідає Катерина Черкас.

Курсанти ДДУВС поспішають на допомогу!

Як зауважує Микита Філенко, громадяни по допомогу звертаються дуже часто.

«Люди постійно підходять зі своїми проханнями, а ми намагаємося допомагати, чим можемо. Впевнений, що будь-який правоохоронець чинить так само», – підкреслює курсант ДДУВС.

 

 


1 413