У ДДУВС – повторна дезінфекція!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ було повторно здійснено масштабну дезінфекцію приміщень. Із метою убезпечення від зараження коронавірусом COVID-19 на території закладу посилено заходи безпеки.

У ДДУВС – повторна дезінфекція!

Усі проінформовані щодо необхідності дотримання правил особистої гігієни, інформаційні матеріали від Міністерства охорони здоров’я стосовно профілактики коронавірусу COVID-19 розміщені на офіційному веб-сайті університету та в усіх соціальних мережах.

Керівництво університету реагує на виклики, які принесла епідемія коронавірусу. Освітній процес в університеті триває в позааудиторному режимі. Науково-педагогічних працівників, студентів та курсантів переведено на виконання наукової, методичної та організаційної роботи у дистанційному режимі.

Продезінфіковано спеціальним розчином усі приміщення університетського кампусу: гуртожитки та казарми, їдальні та кафетерії, аудиторії та робочі кабінети, спортивні зали, коридори та сходи.

У ДДУВС – повторна дезінфекція!

Упродовж дня в університеті здійснюється вологе прибирання з використанням хлорних таблеток, а також проводиться дезінфекція дверних ручок, поверхонь робочих столів, раковин методом протирання спеціальним розчином.

У ДДУВС – повторна дезінфекція!

У ДДУВС – повторна дезінфекція!

Працівники, які проводять дезінфекцію, працюють у відповідних засобах. Вбиральні та підсобні приміщення забезпечені милом, антисептиками, дезінфікуючими засобами. Постійно здійснюється кварцування аудиторій, робочих кабінетів, прохідних, фойє та приміщень гуртожитків.

У ДДУВС – повторна дезінфекція!

Дозатори зі спеціальним розчином, який захищає руки упродовж 3-х годин, розміщені у навчальних корпусах, гуртожитках, їдальнях та кафетеріях. Засоби встановлено перед вхідними дверима до приміщень.

Незважаючи на карантин, запроваджений на території міста та держави, освітній процес в університеті не зупинено – студентам і курсантам надаються освітні послуги. Працює онлайн-платформа дистанційної освіти, де кожен має свій особистий електронний кабінет, може переглянути завантажені дистанційні курси зі своєї спеціальності, поставити питання викладачу, отримати кваліфіковану консультацію, скласти тестові завдання. Такий формат забезпечує безперебійну роботу університету.

 

 


534