У ДДУВС відбувся персональний розподіл курсантів

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося онлайн-засідання комісії з персонального розподілу 145 курсантів факультетів підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та превентивної діяльності, які навчалися за схемою «2 роки курсант – 1 рік слухач». Усім випускникам навчального закладу запропоновані посади відповідно до отриманого фаху.

У ДДУВС відбувся персональний розподіл курсантів

Звертаючись до присутніх, ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко зауважив: «Ви не просто проходили стажування. Для підвищення практичної складової ви були направлені до підрозділів патрульної поліції. Отриманні знання та навички у подальшому будете застосовувати у напрямку своєї практичної діяльності після закінчення навчання. Саме з цією метою було запроваджено проєкт «2 роки курсант – 1 рік слухач»».

У ДДУВС відбувся персональний розподіл курсантів

У ДДУВС відбувся персональний розподіл курсантів

До складу комісії з персонального розподілу у Дніпропетровській області увійшли: голова комісії – начальник Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області полковник поліції Володимир Огурченко, заступник голови комісії – ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко, перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса, проректор ДДУВС Олександр Сидоров, проректор ДДУВС Лариса Наливайко, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області полковник поліції Юрій Небеський, заступник начальника-начальник кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області підполковник поліції Тарас Воліков, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області капітан поліції Володимир Богоніс, начальник управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області підполковник поліції Сергій Дацко, директор навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації підполковник поліції Олександр Юнін, декан факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності полковник поліції Костянтин Бахчев, декан факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції полковник поліції Сергій Балабан, начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Андрій Іваниця, завідувач відділення роботи з перемінним складом відділу кадрового забезпечення (секретар) Олександр Ліньков.

У ДДУВС відбувся персональний розподіл курсантів

У ДДУВС відбувся персональний розподіл курсантів

За рішенням комісії з персонального розподілу в Дніпропетровській області нестимуть службу 103 випускники ДДУВС, у Донецькій – 6, Запорізькій – 20, Полтавській – 5, Миколаївській – 2, Кіровоградській – 7, Черкаській та Луганській областях по 1 особі.

Слухачам був доведений порядок проведення персонального розподілу та роз’яснена процедура перерозподілу до інших територіальних органів Національної поліції України. Переважна більшість молодих фахівців повернеться для подальшого проходження служби до структурних підрозділів, із яких вони були направлені на навчання до університету.

У ДДУВС відбувся персональний розподіл курсантів

 

 


1 326