Вітання з нагоди Дня народження ректора ДДУВС полковника поліції Андрія Фоменка

Анонси університету, Новини університету

Шановний Андрію Євгеновичу, колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ щиросердечно вітає Вас із Днем народження!

Вітання з нагоди Дня народження ректора ДДУВС полковника поліції Андрія Фоменка

Бути керівником такого складного і потужного механізму як університет – це надзвичайно відповідальна справа, яка вимагає високого професіоналізму та відданості обраній професії. Це мистецтво, яке поєднує у собі розуміння усіх процесів, які відбуваються у державі, мудрість і послідовність у справі виховання молодого покоління, вміння ефективно комунікувати з колегами та партнерами. Це виважені рішення, добрі поради, взаємна підтримка та розуміння!

Своєю самовідданою і плідною працею Ви щоденно формуєте якісний імідж нашого закладу вищої освіти, робите вагомий внесок у розвиток освіти і науки краю, держави. Ваша життєва мудрість, справедливість і гострий розум стали запорукою поваги серед університетської спільноти. Незважаючи на усі виклики сьогодення Ви завжди перебуваєте на крок попереду, будуючи чітку стратегію розвитку ДДУВС.

Тож, нехай цей день принесе Вам багато посмішок та позитиву. Бажаємо міцного здоров’я, невичерпного натхнення та життєдайної енергії. Нехай бурхливий вир життя не похитне Вашу впевненість, хай в серці завжди живе любов рідних і близьких людей, яка допоможе далі йти наміченим шляхом, реалізовувати плани та втілювати найзаповітніші мрії!

Пане ректоре, нехай Господь береже Вас і подарує многії та благії літа!

 

З повагою                                                                                                                                         колектив університету

 


1 233