Час для самовдосконалення!

Новини університету

Карантин – не привід відмовлятися від професійного та особистісного розвитку. Так вважають і курсанти факультету економіко-правової безпеки Христина Воробець та Сергій Болюх. За час, який вони провели вдома, встигли зробити чимало корисного для свого розвитку. Як винести з карантину максимум користі для себе, розкажуть власне курсанти.

Час для самовдосконалення!

Карантин у більшості викликає негативні асоціації. А які позитивні моменти ви могли б визначити для себе? Які нові можливості відкрили?

Христина: Щодо позитивних моментів, їх чимало. Для початку, весь час ми з сім’єю проводимо разом, у мене є двоє молодших братиків, ми завжди знаходимо чим зайнятися. Адже я не так часто приїжджаю додому, вся справа у великій відстані. Тепер маю більше часу для самовдосконалення, саморозвитку.

Час для самовдосконалення!

Сергій: Зараз є час приділити увагу собі та своїм близьким, зайнятись самоосвітою. Усі курсанти наразі вийшли на допомогу поліцейським. Це дає змогу оволодіти практичними навичками у спілкуванні з людьми та виявленні правопорушень.

Час для самовдосконалення!

Чи плануєте свій день на карантині? І які щоденні пункти є для вас обов`язковими?

Христина: Звісно, планую. Та зараз в першу чергу зосереджена на проходженні практики. Ми як поліцейські розуміємо, що робота у нас надзвичайно вимоглива і відбирає достатньо багато часу.

Сергій: Звичайно, адже цьому нас навчили в університеті. Обов`язкові пункти плану – фізичне навантаження, час для самостійного оволодіння знаннями і практика. Зважаючи на все це, просто необхідно добре планувати кожен день.

Час для спорту регулярно знаходите?

Христина: Обов`язково! Кожний ранок розпочинаємо разом із братиками з найкориснішого: зарядки.

Сергій: Так, адже щоб досягнути своєї мети мені потрібно регулярно займатися спортом, і ніякий карантин не завадить це робити!

Час для самовдосконалення!

Як винести з карантинного періоду максимум користі для себе? Сформуйте свій власний ТОП-порад.

Христина: Зараз у всіх нас з`явилася велика кількість вільного часу, а тому проводити його потрібно з користю. Раджу прочитати книгу, яку ви, напевно, хотіли прочитати вже давно, вивчати іноземну мову, проходити різноманітні онлайн-курси. У кожного з нас є безліч захоплень, а на сьогодні відкрито доступ до багатьох онлайн-ресурсів. Я особисто проходжу онлайн-курси, а ще полюбляю готувати, опановувати нові навички в кулінарії. Окрім цього допомагаю своїм молодшим братикам та сестричкам із навчанням.

Час для самовдосконалення!

Час для самовдосконалення!

Сергій: Здоровий сон, правильне харчування, позитивні емоції, родинне спілкування, самовдосконалення, спорт для задоволення.

Час для самовдосконалення!

Для багатьох настав час осмислення та визначення нових цілей і перспектив. Як з цим у вас? Створили свій власник список із планів на майбутнє?

Христина: Планів на майбутнє маю чимало! Головне – втілювати їх та невпинно йти до своєї мети.

Сергій: У мене було багато спортивних планів на весняний період, але всі вони відклалися на пізніше. Та все одно переді мною є мета, і я її досягну!

Час для самовдосконалення!

“Секрет чудового настрою під час карантину – це…”

Христина: Не засмучуватися через дрібниці, вірити в те, що скоро закінчиться карантин, всі повернуться до повсякденного життя і будуть здорові. Все, що не робиться, робиться до кращого!

Час для самовдосконалення!

Сергій: Здорове харчування, позитивні емоції, спорт та спілкування! Своєму курсу та наставникам також хочу побажати гарного настрою, позитивних емоцій і, обов’язково, міцного здоров’я!

Час для самовдосконалення!

 

 


1 500