Нарощуємо науковий потенціал дистанційно!

Новини університету

Здобувачі вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ попри карантин продовжують брати участь у різного роду наукових онлайн-проектах, розвиваючи спектр власних наукових досліджень.

Курсантка факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Яна Лазарєва взяла участь у V Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Наука, суспільство, освіта: актуальні питання та перспективи розвитку».

Яна підготувала наукову працю на тему «Розвиток економічних та дипломатичних відносин України та Чехії на сучасному етапі». Науковий керівник – викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки ДДУВС Роман Карпенко.

Нарощуємо науковий потенціал дистанційно!

Курсантка застосувала порівняльний аналіз останніх двох років у сфері імпорту та експорту товарів між країнами, використовуючи дані Державної служби статистики України. «Опрацювання обраної мною теми дало змогу показати наскільки дві країни, які не мають спільного кордону, схожі між собою. У результаті дослідження я дійшла висновку, що Чехія лишається одним із найбільш важливих і перспективних торгово-економічних партнерів України у Європі», – ділиться враженнями від конференції Яна Лазарєва.

Нарощуємо науковий потенціал дистанційно!

Дівчина переконана, що дистанційне навчання має свої плюси, адже в цей час можна більш ґрунтовно та цілеспрямовано зайнятися науковою роботою. Тому вже зараз готується до наступної науково-практичної конференції.

 

 


729