Якісне навчання забезпечено!

Новини університету

Карантин не перешкода для роботи наукового-педагогічного колективу ДДУВС! В онлайн-режимі проходять і засідання науково-методичної ради за допомогою платформи «BigBlueButton» на сервері MIA: Освіта у формі вебінару.

Якісне навчання забезпечено!

Захід відбувся під керівництвом проректорки Лариси Наливайко, деканів факультетів, завідувачів кафедр, завідувачів навчально-наукових лабораторій та керівників інших структурних підрозділів.

У форматі відеоконференції були обговорені актуальні питання наукової та освітньої діяльності університету в умовах карантину. Зокрема, визначено напрями удосконалення організації наукової та методичної роботи науково-педагогічних працівників на засадах академічної свободи і академічної доброчесності.

«Карантин – це час коли науковець має можливість творчо оцінити свою роботу, обрати нові напрями наукового пошуку, знайти час на те, що довго відкладалось на потім. Наша задача – підтримати і дати пораду, мотивувати. Карантин – це можливість для всебічної реалізації принципу академічної свободи – самостійності і незалежності викладачів під час провадження наукової та інноваційної діяльності, що здійснюється на принципах свободи творчості», – зазначила Лариса Романівна.

Якісне навчання забезпечено!

Ключовим було питання про якість впровадження дистанційної форми навчання, її проблеми та переваги. Обговорено шляхи подолання труднощів дистанційного навчання, з якими стикаються учасники освітнього процесу. Розглянуто актуальні питання щодо результатів вивчення стану організації з підготовки кадрів комісією МВС. Окрім цього, визначено, що для забезпечення безпеки здобувачів вищої освіти важливим є постійне підвищення рівня теоретичних знань про охорону здоров’я в умовах пандемії коронавірусу.

Якісне навчання забезпечено!

 

 


1 328