Волонтери ДДУВС подякували ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС за життя

Новини університету

26 квітня 1986 року… Цю дату знають у всьому світі. Саме в цей день трапилась трагедія, яка закарбувалася у пам`яті мільйонів. А її наслідки будуть озиватися відлунням у житті наших нащадків. До 34-х роковин Чорнобильської катастрофи ми шануємо подвиг наших героїв. Привносимо в їхні життя трішки доброти, людяності та вдячності, а осіб похилого віку оточуємо піклуванням.

Представники координаційного центру «Я – волонтер» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вирішили навідати ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вже напередодні цієї знакової дати.

У співпраці з Дніпропетровською обласною радою сформували для «чорнобильців» та осіб похилого віку продуктові набори. На думку волонтерів ДДУВС, ці дрібниці є лише символічним знаком уваги, але це вже вдала можливість зайвий раз подякувати за те, що наші життя були збережені ціною зусиль та страждань ліквідаторів.

Як відомо, вибух на Чорнобильській атомній електростанції став символом найбільшої техногенної катастрофи в історії людства.

Ми низько вклоняємось та шануємо тих, хто віддав своє життя та здоров`я задля того, щоб зупинити трагедію, врятувати життя мільйонів. Пожежники, персонал АЕС, військовослужбовці, будівельники, учені, медики, – усі, хто взяв участь у ліквідації наслідків аварії в Чорнобилі, здійснив подвиг, сповнений мужності та героїзму!

 

 


818