Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Проблеми формування громадянського суспільства в Україні: виклики та колізії»!

Анонси університету

15 травня 2020 року на базі кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності факультету економіко-правової безпеки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми формування громадянського суспільства в Україні: виклики та колізії».

Мета конференції – обговорення актуальних питань ролі громадянського суспільства у формуванні державної політики, функціонуванні демократії, гарантуванні верховенства права.

У зв’язку з впровадженням карантинних заходів на території України та відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 р. № 338-р режиму надзвичайної ситуації, конференція відбудеться у заочному форматі з опублікуванням збірника матеріалів.

ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

1. Світоглядно-філософські реалії сьогодення: національний контекст.

2. Політико-правовий аспект змін: від ідеї до успіху.

3. Комунікація в умовах постправди: соціально-психологічний аспект.

4. «Червоні лінії» правоохоронної системи: межа закону та свободи.

Мови конференції: українська, англійська.

Для участі у конференції необхідно оформити заявку та подати матеріали в електронній формі за посиланням: forms.gle

Координатори конференції:

Недря Кирило Михайлович – завідувач кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності факультету економіко-правової безпеки, т. 097-969-53-18, k.gdppd@gmail.com

Вишневський Сергій Вацлавович – завідувач відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення, т. 050-452-22-69, vpz_vkz@dduvs.edu.ua

Деталі – у інформаційному листі.

 

 


1 035