Наукові здобутки студентів юридичного факультету вражають!

Новини університету

Карантин у країні триває, але й ми на місці не стоїмо! Студенти юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ точно з цим погодяться. За час, проведений удома, здобувачі вищої освіти встигли досить багато.

Так, майбутні правники під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри загальноправових дисциплін беруть активно участь у міжнародних, всеукраїнських та регіональних наукових і науково-практичних конференціях, круглих столах, семінарах.

Результатами роботи є опубліковані наукові статті, а також тези доповідей у збірниках конференцій та фахових юридичних журналах з можливістю отримання сертифікатів учасника, як на теренах України, та і за її межами: Афіни (Греція), Мельбурн (Австралія), Едмонтон (Канада), Осло (Норвегія), Стокгольм (Швеція).

Окрім цього, студенти юридичного факультету проходять навчання на онлайн-курсах, серед яких – «Академічна доброчесність в університеті» (дистанційна платформа громадянської освіти від Відкритого Університету Майдану (ВУМ)).

Зважаючи на те, що українська вища освіта змінюється, і важливою умовою успішного розвитку є впровадження принципів академічної доброчесності, в межах курсу здобувачі вищої освіти зробили перші кроки у самоосвіті та пошуку відповідей на ключові питання: Що таке академічна доброчесність? Що таке плагіат? Як уникнути плагіату (академічне письмо)? Якими є передумови створення доброчесного середовища в університеті (університетська автономія)? Як створити доброчесне середовище в університеті?

 

 


948