Рекордна кількість перемог – у молоді ДДУВС!

Новини університету

Підведено підсумки Конкурсу наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України. Найбільшу кількість перших місць здобули представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Рекордна кількість перемог – у молоді ДДУВС!

Щороку конкурс наукових робіт об’єднує талановиту молодь в її прагненні зробити перші кроки до науки.

За результатами першого туру конкурсу, проведеного відділом організації наукової роботи, кращі наукові роботи курсантів і студентів нашого університету були направлені до МВС України. У відповідності із Положенням про проведення конкурсу ДП МВС конкурсних наукових робіт, їм було присвоєно унікальні шифри та розіслано до конкурсних комісій закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, Державної прикордонної служби України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій (далі ЗВО МВС та ЦОВВ), для проведення «сліпого» рецензування.

Всього для участі в Конкурсі було надіслано 79 конкурсних робіт за 13-ма номінаціями із ЗВО системи МВС. Від ЗВО МВС та ЦОВВ надійшло до ДП МВС 747 рецензій, після чого конкурсні наукові роботи було дешифровано та сформовано загальний рейтинговий список, який затверджено протоколом відео-селекторного засідання організаційного комітету конкурсу наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України № 2 від 05.05.2020.

Отже, результати участі у Конкурсі здобувачів вищої освіти ДДУВС: 7 призових місць, серед яких І місце – 5, ІІ місце – 2.

Вітаємо із перемогою здобувачів вищої освіти: Віолету Рец, Софію Книш, Марину Зєлєніну, Анастасію Пархоменко, Дар`ю Лавренко, Дар`ю Возну, Діану Приступу.

Ми пишаємося вами і бажаємо нових здобутків на ниві науки!

 

 


705