Шановні колеги!

Анонси університету

На відзначення професійного свята академічної спільноти – Дня науки в Україні прийміть найщиріші вітання від імені колективу Департаменту персоналу МВС та себе особисто!

Відмічаємо надзвичайно важливу інноваційну роль відомчої науки у реалізації стратегії розвитку правоохоронної сфери. Знаковими є результати проведених фундаментальних і прикладних досліджень актуальних проблем забезпечення правопорядку та протидії злочинності.

Керівництвом держави і Міністерства позитивно сприймається творча активність молодих учених, здійснювана за їх участю широка правопросвітницька і волонтерська робота та правова допомога населенню.

З особливою приємністю відмічаємо законодавчі пропозиції знаних наукових шкіл і авторитетних дослідних колективів, урахування яких профільними парламентськими комітетами сприяє системному і послідовному реформуванню сектору безпеки та освітньої галузі.

У цей день бажаю кожному з вас міцного здоров’я, наснаги та невичерпних життєвих сил у справі подальшого зміцнення відомчої науки!

З повагою
директор Департаменту персоналу МВС

Геннадій ДОСКЕВИЧ

 


449