Пробне ЗНО вже зовсім скоро!

Новини університету

Пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 15 червня 2020 року, з інших предметів – 17 червня 2020 року. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Пробне ЗНО вже зовсім скоро!

Оновлені запрошення-перепустки з адресами пунктів пробного тестування будуть з’являтися в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО з 1 червня.
Для здійснення входу до особистого кабінету абітурієнту необхідно буде ввести логін та пароль, які були отримані від УЦОЯО раніше.

Щоби роздрукувати запрошення-перепустку, достатньо скористатися опцією “Сформувати запрошення-перепустку” – документ завантажиться у форматі PDF, після чого його можна буде роздрукувати.

Вхід до пунктів проведення тестування буде здійснено за наявності:
• оригіналу документа, за яким відбувалась реєстрація на пробне ЗНО (паспорт, ID-картка тощо);
• запрошення-перепустки;
• засобів індивідуального захисту – маски або респіратора (у тому числі виготовлених самостійно).

Визначити результати пробного ЗНО можна буде за допомогою онлайн-сервісу. Для цього учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу “Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання” у такі терміни:
• 15-17 червня – з української мови і літератури;
• 17-19 червня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також англійської, німецької, французької та іспанської мов.

За матеріалами офіційного сайту

Міністерства освіти та науки України

 

 


913