Вітаємо наукових керівників та переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей МОН України!

Новини університету

Учасники Конкурсу із Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ посіли у Конкурсі 6 призових місць! Наші переможці: Віолетта Рец, Альона Сауліна, Уляна Шемет, Максим Лозицький, Влада Чорна, Мирослава Мамчур.

Щороку конкурс МОН України об’єднує талановиту молодь в її прагненні зробити перші кроки до науки.

За результатами першого туру конкурсу, проведеного відділом організації наукової роботи, кращі наукові роботи курсантів і студентів нашого університету були направлені до МОН України. У відповідності із Положенням про проведення конкурсу, їм було присвоєно унікальні шифри та розіслано до конкурсних комісій закладів вищої освіти для проведення «сліпого» рецензування. Авторам найкращих робіт довелося виборювати перемогу в режимі онлайн конференцій-захистів. Отже, результати участі у конкурсі здобувачів вищої освіти ДДУВС: 6 призових місць, серед яких ІІ місце – 2, ІІІ місце – 4.

Зауважимо, що кількість переможців конкурсу від університету за останні три роки динамічно зростала (2017-2018 рік – 2 особи, 2018-2019 – 4 особи, 2019 – 2020 – 6 осіб)!

Бажаємо всім учасникам конкурсу наснаги в роботі та нових досягнень у науковій сфері!

 

 

 

 


707