У ДДУВС – регіональний круглий стіл

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся регіональний круглий стіл «Організаційно-правове забезпечення підрозділів превентивної діяльності Національної поліції». Захід проходив у форматі ZOOM-конференції, відповідно до карантинних норм.

У ДДУВС – регіональний круглий стіл

Участь у круглому столі взяли курсанти, студенти, аспіранти та докторанти, науково-педагогічні представники, а також поліцейські.

У ДДУВС – регіональний круглий стіл

Ініціатором проведення заходу стала навчально-наукова лабораторія з дослідження проблем превентивної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

Серед дискусійних напрямів роботи круглого столу – запобігання підрозділами ювенальної превенції вчиненню неповнолітніми особами правопорушень у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, діяльність підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України щодо запобігання правопорушенням у сфері обігу вогнепальної зброї та виборчого законодавства.

Окрім цього, обговорювали інформаційне забезпечення діяльності підрозділів превентивної діяльності Національної поліції, а також превентивну діяльність в умовах загострення санітарно-епідеміологічної ситуації.

 

 


745