Правоохоронець очима курсантів

Новини університету

Чи не найважливіший вибір свого життя зробили курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, обравши службу в поліції. Адже це не просто робота за графіком. Це дещо більше. Це твій вибір жити на користь суспільству. Напередодні Дня Національної поліції України ми спілкуємося з курсантами ДДУВС про мрії та прагнення реалізуватися в правоохоронній сфері.

Правоохоронець очима курсантів

Курсантка 1 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Аріна Німко визначилася із професійною метою ще з дитячих літ. За життям ДДУВС стежила у соцмережах класу з 7-го, адже знала: саме сюди буде вступати після закінчення школи.

Аріно, чому саме слідство?

Робота в поліції – це багато в чому командний дух, але, як на мене, саме слідчий вирізняється з-поміж інших, генерує ідеї, приймає рішення та розкриває злочини. Для себе бачу в цій сфері багато перспектив для кар’єрного розвитку.

Правоохоронець очима курсантів

Як рідні відреагували на Ваше рішення?

Здивувалися, звичайно, в моїй сім`ї немає нікого з правоохоронців. Але батьки зрозуміли мене та підтримали.

Які дисципліни в університеті даються найкраще?

Судова медицина, право. Зі стрільбою справи теж непогані.

Загалом як би Ви описали курсантське життя?

Університет завжди тримає в тонусі, і в плані розумовому, і в плані фізичному. Ми постійно розвиваємося, рухаємося вперед! Без командного духу також не можна: зі своїм колективом дуже швидко знайшли спільну мову, адже розуміли, що розпочалося нове життя, і товариська підтримка нікому не завадить.

Опишіть декількома словами, яким має бути справжній правоохоронець.

Чесним, справедливим, співчутливим та розуміючим!

Правоохоронець очима курсантів


866