Склали іспити та відправилися на службу у регіони

Новини «Академії поліції»

У Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завершилася державна кваліфікаційна атестація.

Іспити складали 45 слухачів закладу, які навчаються за спеціалізацією «кримінальна поліція». Майбутні поліцейські продемонстрували набуті теоретичні знання з дисциплін спеціалізації та вогневої підготовки.

Склали іспити та відправилися на службу у регіони

Очолив екзаменаційну комісію начальник управління карного розшуку ГУНП в Запорізькій області підполковник поліції Василь Чернета. Він побажав слухачам успішної здачі та високих балів, висловивши надію, що набуті в академії знання поліцейські зможуть успішно застосовувати у подальшій практичній діяльності.

Склали іспити та відправилися на службу у регіони

За результатами підсумкового контролю завершили навчання 45 поліцейських, які нестимуть службу в Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській та Київській областях.

«Ми пишаємося вами, цінуємо і поважаємо вашу працю. Завжди повертайтеся додому живими і неушкодженими. Бажаю успіху в досягненні поставлених цілей, щастя, здоров’я і всього самого найкращого!» – звернувся до випускників директор Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС Микола Назаренко.


468