У ДДУВС нагородили кращих!

Новини університету

Новий тиждень у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ розпочався з хороших новин. Науково-педагогічні працівники закладу отримали почесні грамоти та подяки МВС України.

За високі досягнення в службовій та науково-педагогічній діяльності, сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію грамотами нагороджено завідувача кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії Костянтина Чаплинського та завідувача кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Андрія Собакаря.

У ДДУВС нагородили кращих!

Вітав колег ректор ДДУВС Андрій Фоменко.

У ДДУВС нагородили кращих!

Наказом МВС України та з нагоди Дня бухгалтера було оголошено подяку провідному бухгалтеру відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Олександру Сорочинському.

У ДДУВС нагородили кращих!

Цінний подарунок, годинник наручний жіночий «Клейнод», отримала провідна фахівчиня відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення Маргарита Зімборовська.

У ДДУВС нагородили кращих!

Вітаємо науково-педагогічних працівників університету, бажаємо невичерпного оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі й наукових пошуках!


595