Творчий конкурс для студентів: що треба знати абітурієнту-2020?

Анонси університету

Особливості складання творчого конкурсу для спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність».

Творчий конкурс для курсантів: що треба знати абітурієнту-2020?

Творчий конкурс передбачає виконання вступником екзаменаційної роботи, яка складається з 2 блоків:

Теоретичні питання – «Основи права»;

Ситуаційні завдання з «Основ правознавства».

Творчий конкурс проводиться в усній формі з кожним окремо вступником не менш ніж трьома членами комісії, створеної ЗВО.

Для проведення творчого конкурсу вступнику пропонується одне питання з рекомендованого переліку та ситуаційне завдання. На підготовку до відповіді надається 20 хвилин.

Вступники, які не з’явилися на творчий конкурс без поважних причин у зазначений розкладом час, не допускаються до участі в конкурсі.

1. Підсумкова оцінка за теоретичне питання із рекомендованого переліку, а також ситуаційне завдання розраховується як середнє арифметичне оцінок, виставлених кожним членом комісії в межах від 100 до
200 балів.

2. Загальний бал за творчий конкурс розраховується як середнє арифметичне підсумкових оцінок, виставлених членами комісії за питання із рекомендованого переліку та ситуаційного завдання.

3. Одержаний під час творчого конкурсу загальний бал вноситься до відомості.

4. Загальний бал множиться на відповідний ваговий коефіцієнт і враховується при розрахунку конкурсного балу вступника. Прохідний бал становить 100 балів.

При цьому до 0,50 бала округлюються в менший бік, а з 0,51 – у більший.

5. Кандидати на навчання, знання яких за результатами творчого конкурсу оцінено нижче 100 балів, не допускаються до подальшої участі в конкурсному відборі.

6. Результати творчого конкурсу оголошуються вступникам наступного дня після їх проведення шляхом розміщення даної інформації на офіційних сайтах та інформаційних стендах ЗВО.


6 401