Курсант ДДУВС отримав стипендію міського голови

Новини університету

У Дніпрі обрано 45 володарів іменних стипендій міського голови активній молоді Дніпра. Серед щасливчиків – курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ кандидат у майстри спорту з легкої атлетики Сергій Болюх.

Курсант

Конкурсна комісія визначила стипендіатів з-поміж 108 претендентів. Для тих, хто навчається в університетах, академіях, інститутах загальна сума виплат на одного становить 11 тис. грн на 6 місяців.

Іменні стипендії міського голови активній молоді Дніпра присуджуються двічі на рік. Вік претендентів – від 14 до 35 років.

При визначені стипендіатів враховувались активність у міських заходах, особистий внесок у суспільне, культурне та спортивне життя Дніпра. Всі стипендіати працюють у напрямку молодіжної політики, сприяють розвитку міста та його престижу на міжнародному рівні.

Курсант

Про спортивні досягнення курсанта ДДУВС Сергія Болюха ми неодноразово писали на офіційному сайті та сторінках у соцмережах закладу.

Курсант

У спортивному доробку легкоатлета – не один десяток переможних кубків і медалей.

Курсант

Сергій – переможець всеукраїнських змагань “Кубок Хортиці” серед аматорів з тріатлону, призер Чемпіонату «ФСТ» Динамо України з легкої атлетики, чемпіон Кубку Дніпропетровської області серед вищих навчальних закладів.

Курсант

Вітаємо стипендіата та бажаємо тільки переможних фінішів!


1 811