Напрацьовані нові стандарти в діяльності юридичних клінік

Новини університету

Директор юридичної клініки «Істина» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олена Орлова взяла участь у Літній Школі – 2020 «Належне адміністрування – запорука успішної діяльності юридичної клініки».

Цьогорічна Літня Школа проходила з 9 по 12 серпня у місті Святогірськ Донецької області. Адміністратори з усієї України отримували практичні знання та навички, спрямовані на розвиток та удосконалення організаційно-адміністративного потенціалу очолюваних ними юридичних клінік.

Напрацьовані

Під час роботи були напрацьовані нові стандарти діяльності юридичних клінік, зокрема розроблені проєкти типових посадових інструкцій керівника та адміністратора.

Учасникам школи було наголошено на важливості онлайн середовища. Так, представники юридичних клінік отримали нові знання, пов’язані зі створенням електронних реєстру та архіву справ. Зокрема, відбулася презентація програми Notion – універсального інструменту запровадження електронного документообігу та автоматизації процесів в юридичних клініках.

Напрацьовані

«4 незабутніх дні навчання, відпочинку та спілкування з колегами. У черговий раз переконалася, що юридична клініка нашого закладу йде в ногу з часом та відповідає вимогам сьогодення. Ми, учасники, щасливі та заряджені енергією на нові досягнення. Вдячна організаторам за запрошення та цікаву програму», – зазначила Олена Орлова, директор юридичної клініки «Істина».

Напрацьовані


797