Курсанти ДДУВС продемонстрували свою вправність у турнірі з пляжного волейболу

Новини університету

Не урочистостями єдиними! День Незалежності у Дніпрі відзначали ще й у спортивному форматі, а долучилися до цього представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. На Монастирському острові відбувся турнір з пляжного волейболу, присвячений Дню Незалежності України.

Курсанти

Організатор турніру – ФСТ «Динамо».

За перемогу змагалися 4 жіночих та 7 чоловічих команд. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ представляли жіноча та чоловіча збірні: курсантка факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Ірина Серафимчук, курсантка факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Богдана Ананійчук, а також курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Ярослав Петренко та Сергій Болюх.

Курсанти

Курсанти

Курсанти

Як розповідає тренерка збірних ДДУВС Олександра Крюковська, пляжний волейбол порівняно з класичним є складнішим, а тому і підготовки вимагає ґрунтовнішої.

«У такому випадку вплинути на результат можуть і погодні умови, і пісок, який збільшує навантаження. До того ж, у пляжному волейболі всього два спортсмена в одній команді, і замінити гравців немає можливості», – зазначає тренерка.

Курсанти

За результатами матчів чоловіча збірна посіла 4 місце, а жіноча стала срібним призером!


864