У ДДУВС відбулася чергова конференція трудового колективу в режимі онлайн

Новини університету

Сьогодні, 25 серпня, у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулась традиційна щорічна конференція трудового колективу, на якій підвели підсумки року, що завершився, та визначили завдання на наступний навчальний рік. У конференції взяли участь 96 делегатів – керівництво, науково-педагогічні працівники та представники студентсько-курсантської ради закладу.

У

У зв’язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 конференція проходила дистанційно, в онлайн-режимі. Доповіді додавалися до порядку денного в форматі PDF.

На початку онлайн-зустрічі учасники ознайомилися зі звітом ректора полковника поліції Андрія Фоменка про результати діяльності університету у 2019-2020 навчальному році та баченням перспектив розвитку закладу у 2020-2021 навчальному році (посилання на звіт).

Про проведену роботу за минулий навчальний рік звітував голова первинної організації профспілки ДДУВС Володимир Сагайдак. Також делегати отримали можливість ознайомитися з його звітом про виконання колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом за 2019-2020 навчальний рік. Виконання договору було визнано у повному обсязі, надано повноваження на пролонгацію на наступний навчальний рік та обрано комісію з трудових спорів відповідно до Кодексу законів про працю.

На завершення учасники конференції ознайомилися з доповіддю начальника відділу організації служби Олександра Кудрявцева щодо правил внутрішнього розпорядку університету на 2020-2021 навчальний рік.

Усі звіти було затверджено одноголосно в онлайн режимі.


696