«2+1»: прогресивна система правоохоронної освіти знову в дії!

Новини університету

Із теоретичною базою – здобувати досвід: курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності, які навчаються за схемою «2 роки курсант – 1 рік слухач», вже готові розпочати практичну діяльність під керівництвом діючих практиків. Сьогодні детальний інструктаж для майбутніх правоохоронців провів ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко.

«2+1»:

Участь у проведенні інструктажу також взяли начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Андрій Іваниця та заступник директора Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації заочного навчання працівників поліції майор поліції Сергій Шевченко.

«2+1»:

«2+1»:

«2+1»:

Послідовність етапів, строки складання іспитів, державної атестації та випуску були доведені курсантам у ході інструктажу.

Як зазначив ректор ДДУВС Андрій Фоменко, програма «2+1» була розроблена з метою підвищення рівня практичної складової у підготовці курсантів.

«Практичний досвід, який ви отримаєте від діючих поліцейських, обов’язково стане в нагоді у подальшому виконанні службових обов’язків. Пам`ятайте, що вас асоціюють із системою Національної поліції взагалі, а отже дисципліна, законність та носіння однострою – ті моменти, яких завжди потрібно дотримуватись. Бажаю вам успіхів та наснаги! Переконаний, що в підсумку ви всі отримаєте звання лейтенантів», – акцентував увагу Андрій Євгенович.

«2+1»:

«2+1»:

У рамках інструктажу курсантам було доведено необхідність прибуття до територіальних підрозділів Нацполіції 28 серпня. З цього моменту юнаки та дівчата офіційно переходять на заочну форму навчання та розпочинають працювати в Управлінні патрульної поліції та Головному управлінні Національної поліції.

«2+1»:


1 618