Вічна пам’ять! Слава Героям!

Новини університету

День пам`яті загиблих на службі співробітників МВС України відтепер поєднано із 29 серпня – Днем пам`яті загиблих захисників України. У цей день працівники поліції та жителі міста прийшли до Меморіалу, що на Соборній площі, вклонитися їхньому подвигу.

У цей день 2014 року було понесено найбільші одночасні втрати на виході з Іловайська наших сил АТО у російсько-українській війні. Ударний кістяк угрупування складали військовослужбовці та міліціонери структур МВС: добровольчих батальйонів Національної гвардії України та міліції.

За минулий рік при виконанні службових обов’язків загинуло 23 працівники системи МВС. За роки незалежності – 1690 правоохоронців, із початку проведення АТО/ООС на сході України – 462.

У пам’ятних заходах взяли участь представники керівництва області та міста, військові, духовенство, члени сімей загиблих та всі небайдужі. До заходів долучилися керівництво та працівники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Квіти до Меморіалу загиблим захисникам правопорядку поклав ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко.

Учасники скорботної зустрічі вшанували силовиків, які відійшли у вічність, хвилиною мовчання та разом помолилися про них, поклали квіти.

 

 


848