Шановні учасники освітнього процесу!

Анонси університету, Новини університету

Під час підготовки до нового навчального року кожен з нас сподівався, що він розпочнеться з 1 вересня у звичайному режимі. Поряд з цим епідеміологічна ситуація в країні та в регіоні загострюється, тому кожному з нас слід бути готовими до нових випробувань, що готує для нас пандемія коронавірусної хвороби COVID 19.

Шановні

Адміністрація університету у повній мірі забезпечила виконання визначених відповідними документами Міністерства охорони здоров’я протиепідемічних заходів у приміщеннях університету: інформування про профілактику інфекції, температурний скринінг на вході, посилену санітарну обробку приміщень, наявність дезінфікуючих засобів на всіх входах та у місцях загального користування, контейнерів для збору використаних засобів, розмітку аудиторій для розташування учасників освітнього процесу з дотриманням соціальної дистанції, мінімізацію перетинання потоків здобувачів вищої освіти, формування навчальних груп кількістю не більше 20 осіб або поділ на підгрупи, планування проведення занять на відкритому просторі з окремих дисциплін тощо.

Пам`ятайте: кожен із нас відповідальний за стан власного здоров’я та здоров’я оточуючих.

У сучасних умовах та нових викликах пандемії у науково-педагогічного працівника з’явилася нова професійна компетенція – постійне інструктування здобувачів вищої освіти щодо правил поводження в університеті в умовах карантину та необхідності неухильного дотримання карантинних заходів. Правила загальновідомі.

Всі учасники освітнього процесу в приміщеннях університету повинні пересуватися в масках, уникати скупчення. Дозволено знімати маски в аудиторіях під час навчальних занять при розміщенні в аудиторії з дотриманням соціальної дистанції, етики кашлю та чхання, здорового способу життя та збалансованого харчування.

САМЕ З ЦИХ ПРАВИЛ МАЄ РОЗПОЧИНАТИСЬ КОЖНЕ ЗАНЯТТЯ.
Інструкція для науково-педагогічних працівників
Особливості організації освітнього процесу у новому 2020-2021 навчальному році

Для розведення потоків здобувачів вищої освіти під час складання розкладу навчальних занять забезпечено використання аудиторного фонду у три зміни з 1 по 7 пари шість днів на тиждень, запроваджено змішану форму навчання – поєднання аудиторних та дистанційних занять. Лекційні заняття планувалися в потоках не більше 60 осіб, семінарські та практичні заняття з навчальними групами кількістю не більше 20 осіб.

Поряд з цим, враховуючи ситуацію, що склалася в університеті, новий навчальний рік для здобувачів вищої освіти 2-4 курсів, які навчаються на юридичному факультеті та факультеті соціально-психологічної освіти, розпочнеться з 1 вересня у дистанційному режимі за розкладом, розміщеним за посиланням:

Розклад навчальних та інших видів занять

Науково-педагогічні працівники обов’язково мають налагодити постійно діючий комунікаційний канал із старостами груп через доступні месенджери задля оперативного сповіщення щодо особливостей проведення навчальних занять та подальшого перебігу освітнього процесу.

Для здобувачів вищої освіти 2020 року набору юридичного факультету та факультету соціально-психологічної освіти та управління навчальний рік розпочнеться з 14 вересня в очному режимі за розкладом розміщеним за посиланням:

Розклад навчальних та інших видів занять
Для курсантів 2-4 курсу навчальні заняття продовжуватимуться у змішаній формі очно-дистанційній за розкладом, розміщеним за посиланням:

Початок табірного збору курсантів 1 курсу факультетів підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції перенесено на 15 вересня за розкладом, що розміщений за посиланням:

Розклад навчальних та інших видів занять

Від свідомої позиції та відповідальності кожного учасника освітнього процесу щодо дотримання встановлених в університеті правил поводження під час карантину залежить здоров’я та життя кожного.

Будьмо пильними, щоб бути здоровими!

Інструкція для завідувача кафедри


5 279