Скучили за духом конкуренції та радістю від перемоги!

Новини університету

Вихідними у Дніпрі відбувся перший після карантинної паузи старт у дзюдо: Чемпіонат Дніпропетровської області серед спортсменів віком до 23 років. Дзюдоїсти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ впевнено вийшли на татамі і дали бій своїм суперникам, бо вже, напевно, дуже скучили за відчуттям перемоги.

Заклад представляли шестеро курсантів та студентів, які вже заявили про себе, як про успішних спортсменів, на перших курсах навчання, – це Ксенія Хан, Роман Березюк, Владислав Таран, Роман Марчук та Дмитро Залозний. Вперше честь університету відстоював Кирило Бондаренко, який у цьому році став студентом юридичного факультету, і відразу ж вступив до спортивного клубу єдиноборств університету.

«Незважаючи на тривалу перерву, нерегулярні тренування, наші курсанти та студенти вийшли на татамі у гарній спортивній формі. У карантин ніхто не байдикував, ми були завжди на зв’язку, тренувалися навіть онлайн. І це мене, як тренера дуже тішить, пишаюся своїми вихованцями, їхньою силою волі та бажанням перемагати», – прокоментувала викладачка кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС Маргарита Чоботько.

Скучили

У результаті напруженої боротьби чемпіоном змагань у ваговій категорії до 81 кг став студент юридичного факультету Роман Березюк. Срібну нагороду у важкій ваговій категорії +100 кг виборов курсант 4 курсу також юридичного факультету Дмитро Кучер.

Скучили


524