Табірний збір у ДДУВС офіційно розпочато!

Новини університету

На старті до професії поліцейського: 500 першокурсників, які вступили на курсантські факультети до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, розпочинають двотижневе навчання в рамках табірного збору. Яким був урочистий захід – далі докладніше.

Табірний

Вони складали іспити, перевіряли свій рівень фізичної підготовки, проходили військово-лікарську комісію та вперше приміряли курсантську форму. А сьогодні вони вишикувані на плацу ДДУВС, готові крок за кроком здобувати цінні знання та навички, щоби у подальшому підтримувати в країні правопорядок.

Табірний

Табірний

З нагоди урочистого заходу до майбутніх курсантів звернувся перший проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Володимир Ковбаса.

«Ви зробили свідомий вибір та обрали найбільш мужню професію. Шлях до неї непростий. Сьогодні на плацу стоїть 500 юнаків та дівчат з усіх регіонів України. Знання, які ви здобуватимете у нашому закладі, стануть запорукою успішної кар’єри. Я бажаю вам міцного здоров`я, терпіння, наснаги. Табірний збір – це лише перший крок до обраної професії. Та я переконаний, що через 3-4 роки ви впевнено почнете служити народу України», – підкреслив Володимир Миколайович.

Табірний

Табірний

Табірний

У рамках заходу було вручено диплом «Кращий вступник-2020», який отримала курсантка факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Ангеліна Вадатурська, набравши найбільшу кількість балів.

Табірний

Табірний

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість наказом Міністерства внутрішніх справ оголошено подяку курсанту 4 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Олександру Смірнову. Хлопець у критичний момент надав домедичну допомогу чоловіку похилого віку, який втратив свідомість, таким чином, врятувавши його до приїзду швидкої.

Табірний

Окрім цього, всім присутнім свої виступи подарували учасники студії творчого руху «eSTeD».

Табірний

Табірний

Табірний

Зазначимо, що упродовж табірного збору першокурсники будуть знайомитися з основами тих дисциплін, що вивчатимуться у подальшому, проходити стройову та фізичну підготовку, вивчати дисциплінарні правила. За підсумками навчання на плацу відбудеться вручення курсантських погонів.


1 535