Новий етап протидії домашньому насильству у ДДУВС!

Новини університету

Цикл тренінгів щодо протидії домашньому насильству розпочнеться у листопаді на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Про це домовилися учасники робочої групи на спеціальному засіданні.

Новий

Участь в обговоренні взяли начальниця управління-служби у справах дітей Департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Ганна Довготько, заступник начальника управління превентивної діяльності підполковник поліції Сергій Мороз, а також представники ДДУВС: помічниця ректора ДДУВС з гендерних питань Наталія Шуліка, декан факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності полковник поліції Костянтин Бахчев, завідувач відділення психологічного забезпечення ВКЗ Сергій Вишневський та інші.

Новий

Новий

Новий

Учасники робочої групи обговорили алгоритм взаємодії суб’єктів у разі звернення з приводу факту домашнього насильства, а також визначили функції та ролі кожної зі сторін. Докладніше зупинилися на питаннях надання допомоги жінкам, які постраждали від домашнього насильства.

За результатами зустрічі було прийнято рішення про підготовку та проведення тренінгів для працівників Національної поліції України та представників центрів соціальних служб у справах сім`ї, дітей та молоді.

Новий

Передбачається, що тренінги на базі університету будуть проводити фахівці ДДУВС: завідувач відділення психологічного забезпечення ВКЗ Сергій Вишневський та старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Микола Репан. За результатами тренінгів учасники отримають сертифікати.

Новий

Новий


387