На октагоні ДДУВС – небувале протистояння!

Новини університету

Нечувана мужність, сила та витримка, – все це про учасників V відкритого чемпіонату міста Дніпра з ММА, який вже традиційно відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Цього року турнір було приурочено до 55-річчя закладу. За звання найсильнішого у змішаних єдиноборствах змагалися 16 найкращих спортсменів із університетів Дніпра та Дніпропетровської області, Одеси.

Захід відкрив перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса. «Спортсмени Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відомі далеко за межами країни, зберігають і примножують славні традиції спорту. Бажаю всім спортсменам наполегливості, перемог та успіхів!» – зауважив Володимир Миколайович.

Серед почесних гостей чемпіонату – керівник Всеукраїнської асоціації бойових мистецтв «Комбат самозахист ІСО», чемпіон світу з кік-джицу, майстер спорту з боксу Олександр Цурпіков, старший інспектор з особливих доручень Департаменту стратегічних розслідувань, учасник бойових дій у Слов’янську, Дзержинську, а також безпосередній учасник бойових дій за Іловайськ, випускник ДДУВС Анатолій Маляр.

І ось, нарешті, довгоочікуваний початок боїв!

Захоплюючі поєдинки проходили у чотирьох вагових категоріях – від 61,2 кг до 77,1 кг.

Вересневий чемпіонат з ММА видався особливо масштабним та багатим на справжніх професіоналів. Титули переможців виборювали кращі з кращих – спортсмени, які вже пройшли попередній відбір на змаганнях, щоби продемонструвати свою майстерність у фіналі.

Судили змагання досвідчені тренери-професіонали: головний суддя – Давид Джоджуа, рефері – Андрій Євграфов, судді першої категорії – Микита Бенгінов, Євгеній Легенький та Євгеній Ульяницький.

Напружені, емоційні поєдинки точилися упродовж декількох годин.

У рамках видовищного спортивного заходу курсанти ДДУВС влаштували для гостей чемпіонату показові виступи з прикладних видів спорту.

За результатами турніру призові місця розподілилися таким чином.

У ваговій категорії до 61,2 кг:

1 місце – Максим Комаров;

2 місце – Андрій Попов;

3 місце – Артур Шамрай.

У ваговій категорії до 65,8 кг:

1 місце – Єгор Набока;

2 місце – Кирило Шморко;

3 місце – Іван Мельник.

У ваговій категорії до 70,3 кг:

1 місце – Нікіта Мінайлов;

2 місце – Богдан Дубчак;

3 місце – Владислав Ващенко.

У ваговій категорії до 77,1 кг:

1 місце – Олександр Іськов;

2 місце – Едуард Рижков;

3 місце – Нікіта Котов.

 

 


1 186